Grønnsaker og dipp
Fyser du på noe, men har lyst til å være sunn? Da er dette den perfekte snacken for deg! Her kan du spise store mengder uten at det sprenger kaloriinntaket.
Ingredienser
- 2 gulrøtter
- 300g blomkål
- 0,5 agurk
- 2 stilker stangselleri
- 3/4 paprika
- 8 cherrytomater
- 1 beger mager kesam
- 1 pose holiday dip, evt. lage dip selv
Lag dipp selv:
- 1 boks mager kesam
- 1-2ts paprikapulver
- 1 ts løkpulver
- 0,5 ts hvitløkspulver
- 1 ts tørket persille
- en klype kajennepepper
- litt salt og pepper
Fremgangsmåte
- Begynn med å skrelle gulrøttene og del dem opp i staver
- Kutt agurk i staver
- Del opp blomkål i buketter
- Del stilkene med stangselleri i to, og skyll dem gjerne litt
- Bland sammen dipp, tilsett alle krydderne i boksen med mager kesam, evt. tilsett holiday dip i en boks med mager kesam og rør godt
- Dippen kan gjerne stå over natten for at smakene skal sette seg
Næringsinnhold per porsjon: Ca 200 kcal
Tips & Råd:
Det er utallige grønnsaker du kan bruke til dipp, legg gjerne til kålrot, sukkererter, brokkoli og redikker, bruk det du har av grønnsaker i kjøleskapet.