Grønnsaker og dipp

Grønnsaker og dipp

Fyser du på noe, men har lyst til å være sunn? Da er dette den perfekte snacken for deg! Her kan du spise store mengder uten at det sprenger kaloriinntaket.

Ingredienser

  • 2 gulrøtter 
  • 300g blomkål
  • 0,5 agurk
  • 2 stilker stangselleri
  • 3/4 paprika
  • 8 cherrytomater
  • 1 beger mager kesam 
  • 1 pose holiday dip, evt. lage dip selv 

Lag dipp selv:

  • 1 boks mager kesam
  • 1-2ts paprikapulver
  • 1 ts løkpulver
  • 0,5 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket persille
  • en klype kajennepepper
  • litt salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Begynn med å skrelle gulrøttene og del dem opp i staver
  2. Kutt agurk i staver
  3. Del opp blomkål i buketter
  4. Del stilkene med stangselleri i to, og skyll dem gjerne litt
  5. Bland sammen dipp, tilsett alle krydderne i boksen med mager kesam, evt. tilsett holiday dip i en boks med mager kesam og rør godt 
  6. Dippen kan gjerne stå over natten for at smakene skal sette seg
Næringsinnhold per porsjon: Ca 200 kcal

Tips & Råd:

Det er utallige grønnsaker du kan bruke til dipp, legg gjerne til kålrot, sukkererter, brokkoli og redikker, bruk det du har av grønnsaker i kjøleskapet.