Omelett

Omelett

En kjapp, god lunsj som kan varieres med de råvarene du allerede har i kjøleskapet! Kan fint også nytes til middag.

Ingredienser

  • 4 egg
  • 0,5dl skummet melk
  • 40g gulost 
  • 1ss rapsolje
  • 0,5 rødløk
  • 6 cherrytomater 
  • 1 vårløk
  • 1/2 paprika
  • 1/3 squash
  • salt og pepper
  • olje til steking 

Fremgangsmåte

  1. Knekk egg, tilsett melk og visp sammen
  2. Kutt opp alle grønnsakene og osten i passe store biter og tilsett i egg-og melkerøren, rør sammen
  3. Tilsett salt og pepper etter ønske
  4. Varm opp en stekepanne på middels varme med litt olje i
  5. Når pannen er varm heller du i omelett-røren, legg på lokk og la stå noen minutter til den har fått fastere fasong og osten har smeltet
  6. Ta ut av pannen og server

Næringsinnhold per porsjon: Ca 300 kcal

Tips & Råd:

Lag gjerne en frisk salat til omeletten, da får du et litt større måltid som metter lengre. Denne kan også fint spises til middag, da kan du eventuelt tilsette ekstra grønnsaker og et ekstra egg per person. Kan fint stå i kjøleskap over natten og nytes kald. 

Se også disse oppskriftene: