Kyllingsuppe med nudler
Denne varmende suppen er både sunn og smaker godt! I tillegg er den superrask å lage og tar toppen en halvtime.
Ingredienser
- 300g kyllingfilet
- 1 liten rot ingefær, finhakket
- ½ purreløk
- 2 vårløk
- 1 hjertesalat
- 125g Eggenudler (tørr vekt)
- 2 Kyllingbuljong
- 2ss Soyasaus
Fremgangsmåte
- Skrell og finhakk ingefær
- Tilsett 1,25L vann i en kasserolle og tilsett to buljongterninger, tilsett soyasaus og kok opp
- Tilsett strimlet kyllingfilet og skru ned varmen, legg også opp purreløk og vårløk i skiver
- La koke noen minutter før du tilsetter eggenudler, og kok ett par minutter til
- Rett før servering tilsetter du hjertesalat som er skåret i store biter
- Rør om ett par runder før servering.
Næringsinnhold per porsjon: Ca 450 kcal.
Tips & Råd:
Ønsker du mer smak på suppen kan du tilsette mer soyasaus eller en buljongterning ekstra. Du kan også la suppen stå å godgjøre seg på lav varme en stund. Hvis du får igjen rester, kan disse fint stå natten over og varmes opp på nytt til lunsj eller middag.