Kyllingsuppe med nudler

Kyllingsuppe med nudler

Denne varmende suppen er både sunn og smaker godt! I tillegg er den superrask å lage og tar toppen en halvtime.

Ingredienser

  • 300g kyllingfilet
  • 1 liten rot ingefær, finhakket
  • ½ purreløk
  • 2 vårløk
  • 1 hjertesalat
  • 125g Eggenudler (tørr vekt)
  • 2 Kyllingbuljong
  • 2ss Soyasaus

Fremgangsmåte

  1. Skrell og finhakk ingefær
  2. Tilsett 1,25L vann i en kasserolle og tilsett to buljongterninger, tilsett soyasaus og kok opp
  3. Tilsett strimlet kyllingfilet og skru ned varmen, legg også opp purreløk og vårløk i skiver
  4. La koke noen minutter før du tilsetter eggenudler, og kok ett par minutter til
  5. Rett før servering tilsetter du hjertesalat som er skåret i store biter
  6. Rør om ett par runder før servering.
Næringsinnhold per porsjon: Ca 450 kcal.

Tips & Råd:

Ønsker du mer smak på suppen kan du tilsette mer soyasaus eller en buljongterning ekstra. Du kan også la suppen stå å godgjøre seg på lav varme en stund. Hvis du får igjen rester, kan disse fint stå natten over og varmes opp på nytt til lunsj eller middag.