Lompepai med fetaost

Lompepai med fetaost

Lompepai er en lettvint og sunn middag proppfull av næringsstoffer som passer for hele familien! Legg til en salat for et komplett måltid.

Ingredienser:

  • 1 pakke lomper
  • ½ boks mager kesam
  • 3 egg
  • ½ brokkoli
  • 100g spinat
  • 100g fetaost
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220°C varmluft
  2. Fordel lompene i en paiform
  3. Damp spinaten så den faller litt sammen
  4. Visp sammen egg, mager kesam, fetaost og salt og pepper
  5. Legg brokkolibuntene i bunnen, og hell over sausen, spinaten kan du legge flekkvis og dytte litt ned i sausen
  6. Stekes ca. 25min, la paien sette seg litt før du serverer
Næringsinnhold per porsjon: Ca 350 kcal

Tips & Råd: 

Lag gjerne en fargerik salat som tilbehør til paien, da får du et stort og mettende måltid med mange gode næringsstoffer! Paien holder seg også godt i kjøleskap, skjær av et stykke og varm opp i ovnen, så har du lunsj eller middag flere dager.