Lompepai med fetaost
Lompepai er en lettvint og sunn middag proppfull av næringsstoffer som passer for hele familien! Legg til en salat for et komplett måltid.
Ingredienser:
- 1 pakke lomper
- ½ boks mager kesam
- 3 egg
- ½ brokkoli
- 100g spinat
- 100g fetaost
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 220°C varmluft
- Fordel lompene i en paiform
- Damp spinaten så den faller litt sammen
- Visp sammen egg, mager kesam, fetaost og salt og pepper
- Legg brokkolibuntene i bunnen, og hell over sausen, spinaten kan du legge flekkvis og dytte litt ned i sausen
- Stekes ca. 25min, la paien sette seg litt før du serverer
Næringsinnhold per porsjon: Ca 350 kcal
Tips & Råd:
Lag gjerne en fargerik salat som tilbehør til paien, da får du et stort og mettende måltid med mange gode næringsstoffer! Paien holder seg også godt i kjøleskap, skjær av et stykke og varm opp i ovnen, så har du lunsj eller middag flere dager.