Rask og enkel minipizza

Rask og enkel minipizza

Denne minipizzaen er perfekt å fryse ned og ha i nødstilfeller på dager med liten tid! De er ekstra næringsrike da bunnen er laget på havre, egg og mager cottage cheese.

Ingredienser

  • 200g havregryn
  • 3stk. egg
  • 250g mager cottage cheese
  • 1ts bakepulver
  • 1ts salt
  • Pizzasaus
  • 100g strimlet skinke
  • 100g lettost
  • ½ rødløk i tynne skiver
  • 1 paprika, i små terninger

Fremgangsmåte

  1. Bruk en stavmikser og kjør havregryn, egg, cottage cheese, bakepulver og salt til en glatt røre.
  2. Finn frem et stekebrett med bakepapir og fordel røren i 6 klatter. Ha litt vann på en spiseskje og bre klattene ut til små pizzabunner.
  3. Ha på pizzasaus, ost, skinke, paprika og løk.
  4. Stek pizzaene på 225 grader, midt i ovnen, i ca. 12-15 minutter.
 Næringsinnhold per pizza: ca. 270 kcal.

Tips & Råd:

Spis gjerne pizzaene med en enkel salat ved siden av. Pizzaene passer perfekt i matpakken, og de holder seg i kjøleskapet i opptil 5 dager. De kan også fryses ned og tas opp ved behov.