Rask og enkel minipizza
Denne minipizzaen er perfekt å fryse ned og ha i nødstilfeller på dager med liten tid! De er ekstra næringsrike da bunnen er laget på havre, egg og mager cottage cheese.
Ingredienser
- 200g havregryn
- 3stk. egg
- 250g mager cottage cheese
- 1ts bakepulver
- 1ts salt
- Pizzasaus
- 100g strimlet skinke
- 100g lettost
- ½ rødløk i tynne skiver
- 1 paprika, i små terninger
Fremgangsmåte
- Bruk en stavmikser og kjør havregryn, egg, cottage cheese, bakepulver og salt til en glatt røre.
- Finn frem et stekebrett med bakepapir og fordel røren i 6 klatter. Ha litt vann på en spiseskje og bre klattene ut til små pizzabunner.
- Ha på pizzasaus, ost, skinke, paprika og løk.
- Stek pizzaene på 225 grader, midt i ovnen, i ca. 12-15 minutter.
Næringsinnhold per pizza: ca. 270 kcal.
Tips & Råd:
Spis gjerne pizzaene med en enkel salat ved siden av. Pizzaene passer perfekt i matpakken, og de holder seg i kjøleskapet i opptil 5 dager. De kan også fryses ned og tas opp ved behov.