Søtpotetnachos
Denne tacoen er litt sunnere enn den vanlige fredagstacoen, den smaker like godt, samtidig som den er næringsrik og sunn. Passer for hele familien!
Ingredienser
- 500g søtpotet
- 400g karbonadedeig
- 1 pose tacokrydder
- 1stk. gul løk, i terninger
- ½stk. rødløk, i skiver
- 1 rød paprika, i strimler
- 1stk. grønn paprika, i strimler
- 1 liten boks mais
- 100g lettost
Fremgangsmåte
- Skjær søtpoteten i tynne skiver, og fordel utover et stekebrett med bakepapir. Stekes midt i ovnen, på 180 grader, i ca. 20 minutter.
- Mens potetene står i ovnen, steker du karbonadedeig og løk. Tilsett tacokrydder og vann, og la det putre til vannet har kokt inn.
- Ta potetene ut av ovnen, og øk varmen til 200 grader. Fordel grønnsaker og karbonadedeig utover potetene, og topp med ost.
- Sett stekebrettet tilbake i ovnen, og stek videre i ca. 10 minutter, til osten har smeltet.
Næringsinnhold per porsjon (uten tilbehør): Ca. 350 kcal.
Tips & Råd:
Server gjerne retten med litt mager kesam/rømme, salsa og en enkel salat.