Brukeromtaler

  Innsamling, behandling og presentasjon av brukeromtaler

  Lipscore - Produktomtaler & stjernerangering av produkter 

  Vi ønsker at våre kunder skal ha god informasjon om produktene på nokalife.no , slik at det er enklere å velge produkter man blir fornøyd med. Vi sender ut mail 2-3 uker etter en bestilling, der kunden kan vurdere produktet/produktene man har kjøpt. Man kan velge mellom å publisere med fullt navn eller fornavn og forbokstaven i etternavnet. Hvis omtalen gjelder et produkt som også selges på vita.no, vil omtalen i tillegg publiseres der.

  Produktene vurderes fra 1 til 5 stjerner, hvor 1 stjerne tilsier at man er svært misfornøyd med produktet, og 5 stjerner tilsier at man er svært fornøyd med produktet. Stjernerangeringen av et produkt er basert på gjennomsnittet av stjernene som anmelderne har gitt produktet. Antall vurderinger som er til grunn for den totale stjernerangeringen er oppgitt i parentes ved siden av stjernene.

  Alle produktomtaler og stjernerangeringer vil bli publisert - uansett om disse er positive eller negative. 

  Ettersom vi ønsker at produktanmeldelser skal være relevante for våre kunder kan vi slette kommentarer eller produktanmeldelser som ikke omhandler det aktuelle produktet. Spam og upassende meldinger vil også slettes. 

  Dersom du mot formodning opplever at din produktomtale ikke er blitt publisert på nokalife.no, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@nokalife.no.