Reklamasjon og angrerett

For henvendelser knyttet til reklamasjon, angrerett eller retur, kan det elektroniske skjemaet nedenfor benyttes. For detaljert informasjon om reklamasjon, angrerett og retur se nettsidens vilkår og betingelser

Reklamasjon:

Dersom du ønsker å reklamere på en vare du har kjøpt fra nokadietten.no, fyller du inn det elektroniske skjemaet nedenfor og oppgir reklamasjon som årsak. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer (1 virkedag) og sender etter avtale en portofri returlapp på e-post som gjør at du kan returnere varen kostnadsfritt. Du kan også sende inn en henvendelse per e-post til kundeservice@nokadietten.no eller ta kontakt per telefon. 

Angrerett:

Du er beskyttet av angrerettloven og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen på din første forsendelse. Påberopelse av angreretten kan gjøres via det elektroniske skjemaet nedenfor, per e-post eller som brev.  Angrerettskjema er tilgjengelig for nedlastning via denne lenken. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet returneres i samme mengde og stand som du mottok det. Dette vil si i original og uskadet emballasje og i ubrukt tilstand. Med mindre annet er avtalt, skal du dekke de direkte kostnadene ved å returnere varen. 

* Påkrevd felt