Frakt og retur

  Hos NOKA har vi fri frakt over 399 kr og gratis retur! Les mer om våre leveringsalternativer og retur under. Dersom du har spørsmål om din frakt eller retur kan du alltid ta kontakt med vår kundeservice på mail, telefon eller chat.

  Fraktalternativergrå.jpg

  Helt Hjem - Hjemlevering
  Pakken leveres direkte i postkassen, på dørmatten eller i pose på krok på døren over natten med postbudet. Estimert leveringstid er 1-2 virkedager på Østlandet, og 1-4 dager i resten av landet. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Du vil motta en sms når pakken er levert (OBS: Tidspunktet du mottar sms vil avvike fra faktisk leveringsstidspunkt og er kun ment som en bekreftelse og påminnelse om å hente pakken utenfor).

  Dersom pakken er for stor for postkassen din, postkassen er låst eller Helt Hjem ikke har budrute på din adresse vil varene sendes til et av Helt Hjem sine leveringssteder. Bor du i et område hvor Helt Hjem ikke har eget utleveringssted vil pakken sendes videre til PostNord som leverer til et av sine utleveringssteder. I slike tilfeller må man beregne noen dager ekstra i leveringstid. Pakken kan spores.

  Helt Hjem - Utleveringssted
  Pakken blir levert til nærmeste utleveringssted nær deg. Du velger selv hvilket utleveringssted du øsnker pakken sendt til. Esitmert leveringstid er 2-5 dager.

  Returgrå.jpg

  Hos NOKA har vi gratis retur med Helthjem. Angreretten forutsetter at varen returneres innen 14 dager etter at vi har mottatt beskjed om bruk av angrerettvaren og at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen. Dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. 

  Viktig informasjon om retur

  Du kan velge mellom følgende returalternativer:

  ·         Helthjem retur fra dørmatte/postkasse
  Vi henter returen fra dørmatten eller postkassen din der vi har dekning. Du får detaljert informasjon om hvor du skal legge pakken når returen er booket. Du kan ikke ta denne returen til et Helthjem innleveringssted.

   Returnerer du fra dørmatten/ postkassen vil du få opp en returkode etter fullført returbestilling. Ta vare på den. Denne skriver du på returen og kan bruke den til å spore.

  ·         Retur via Helthjem innleveringssted
  Innlevering til Helthjem pickup point. Helthjem vil frakte pakken tilbake til vårt lager. Du kan levere pakken til alle Helthjem sine innleveringssteder. Der Helthjem ikke har dekning vil du måtte levere til nærmeste Postnord-innleveringssted. Dette vil i tilfelle bli oppgitt ved booking av retur.

  For å finne ditt nærmeste hentested, klikk her.

  Returnerer du via innleveringssted vil du få opp en returseddel som PDF-fil. Denne printer du ut og fester du godt på returen og leverer til Helthjem innleveringssted.

  Hvilke returalternativ som er tilgjengelig for deg avhenger av din adresse.

  • IKKE skriv på returkoden eller lim på returseddelen direkte på varens emballasje. Hvis du mottok din vare i en større eske og bare returnerer deler av din bestilling, kan du bruke varen i esken, en plastpose eller annen innpakning. Husk å fjerne eller krysse godt over gammel sendingslapp dersom du bruker samme eske til å sende retur.

  Har du bestilt ordren din med HELT HJEM? Book din retur her

  Har du bestilt ordren din med BRING? Book din retur her

  Kontakt oss

  Telefon: 22 57 69 50
  E-post: kundeservice@nokalife.no

  Åpningstider for chat og telefon
  Mandag - Fredag: 09:00-15:00