Hva sier kundene når de får være helt anonyme?

Hva sier kundene når de får være helt anonyme?

Har du ikke prøvd NOKA selv ennå? Ønsker du å lese andres ufiltrerte meninger før du setter i gang? Vi har spurt et knippe tilfeldige kunder noen spørsmål, og ba dem om å svare så åpent og ærlig som mulig, helt anonymt. Dette er resultatet.

Hva synes du om NOKA?

 1. Synes NOKA er supert da det er mye forskjellig å velge i, og produktene er gode og lette å bruke (Kvinne, 33 år).
 2. Jeg synes NOKA er et bra alternativ når man skal ned i vekt. Enkelt å forholde seg til og det er enkelt å planlegge hva man skal spise, i tillegg så smaker det godt og jeg holder meg mett lenge (Kvinne, 40 år). 
 3. Jeg synes NOKA er helt greit (Kvinne, 39 år).
 4. For meg ble NOKA et godt «hjelpemiddel» og en god start for å komme i gang med en vektreduksjon. De har produkter som dekker alle måltider, shakene har en tykk konsistens som metter. Det kjennes trygt å gå ned i vekt med NOKA når jeg vet at jeg får i meg all næring kroppen trenger til hvert måltid (kvinne, 52 år).

Hvordan fungerte NOKA for deg?

 1. Jeg brukte NOKA til frokost og lunsj, da jeg er veldig dårlig på å spise disse måltidene til vanlig. Brukte for det meste shake, da dette er et veldig lett «on the go» måltid, som i tillegg metter godt (Kvinne, 33 år). 
 2. NOKA fungerte fint for meg. Jeg hadde et langsiktig mål og Noka gjorde det enkelt for meg å planlegge måltidene med tanke på antall kalorier. Jeg byttet ut 2-3 måltider med NOKA og spiste mengder med frukt og grønnsaker ved siden av. Brukte også Lifesum for å få oversikt over antall kalorier per dag (Kvinne, 40 år). 
 3. Når jeg fulgte planen så funket det veldig bra. Men Jeg likte ikke så godt middagene. Bolognesen var den beste av de synes jeg (Kvinne, 39 år).
 4. Det var lett å følge planen som var satt. Produktene smakte godt og er lette å tilberede. Porsjonsposer gjorde det også lett å ta med i vesken (Kvinne, 45 år).
 5. NOKA har fungert supert for meg og har hjulpet med å komme ordentlig i gang med vektreduksjon (kvinne, 52 år).

Fant du deg noen favoritterretter blant NOKA's produkter?

 1. Shakene ble min favoritt og likte spesielt godt sjokoladen. Denne var god på smak, og det var veldig lett å ha med på jobb (Kvinne, 33 år). 
 2. Middag, pasta bolognese. Av shakes likte jeg best sjokolade og vanilje og gjerne en kombinasjon av disse to med ekstra vann og isbiter (Kvinne, 40 år). 
 3. Sjokolade og cappuccino shakene var mine favoritter, og de drakk jeg som frokost og mellommåltid. Det var smaken rett og slett. Tok litt tid til å venne seg til konsistensen (Kvinne, 39 år)
 4. Grønnsaksgryte; god smak, lett å tilberede og mettet godt. Shake; 2 skjeer sjokolade og 1 med vanilje. God smak og mettet godt. Ble et godt alternativ kl. 1400, som et mellommåltid (Kvinne, 45 år).
 5. Til å begynne med brukte jeg de varme måltidene til lunsj, og de dagene jeg skulle ha en rask middag. Etter hvert så ble shakene en favoritt. Cappuccino shaken er min absolutte favoritt, den passer både til frokost og til kvelds. Bruker også müsli på kvelden noen ganger, istedenfor å spise godteri. Det er lettvint med NOKA (kvinne, 52 år). 

Hva motiverte deg til å starte på NOKA? Og hvordan holdt du motivasjonen oppe underveis i prosessen?

 1. Det var veldig motiverende å se resultatene underveis (Kvinne, 33 år). 
 2. Hadde lenge et ønske om å kvitte meg med de siste kiloene etter barn nummer tre, men klarte ikke helt å få det til på egen hånd. Ved å veie meg en gang i uken, og det at jeg så at jeg gikk ned i vekt, motiverte meg til å fortsette (Kvinne, 40 år). 
 3. Det var for egen selvfølelse. Det som motiverte meg var selvfølgelig når jeg så resultater, men også ved å «melde ifra» til noen underveis  (Kvinne, 39 år).
 4. Dialog med andre som brukte NOKA og oppfølging av ernæringsekspert som gav gode tips og råd (Kvinne, 45 år).
 5. Det er rart at det skal være SÅÅÅÅ vanskelig å gå ned i vekt. Har egentlig ikke vært motivert nok heller, og har hatt et stort sukkersug foran TV ’n på kvelden. Men, jeg ville bli i litt bedre form, og merket at jeg ikke helt kjente meg igjen når jeg hadde 15 kg for mye, og begynte å legge på meg på magen. Så testet jeg NOKA og sukkersuget forsvant. Da kom jeg inn i en god spiral (kvinne, 52 år).

Nådde du målet ditt? 

 1. Jeg har nå gått ned 10 kg og en hel størrelse i klær. Veldig fornøyd med resultatet (Kvinne, 33 år). 
 2. Nådde målet etter ca. 4-5 måneder (Kvinne, 40 år).
 3. Nei, dessverre (Kvinne, 39 år).
 4. Nei, kom ikke helt i mål (Kvinne, 45 år).
 5.  Ja, jeg har gått ned nesten 10 kilo, og vil gå ned 5 til. Men, jeg tar det over lang tid og som en endring av matvaner og livsstil. Har også begynt å løpe, og formen blir stadig bedre etter hvert som jeg blir lettere i kroppen. Orker mer og er sterkere i kroppen. Det er en deilig følelse, så takk til NOKA  (kvinne, 52 år).  
Vi kan lese at alle opplevde perioden med NOKA litt forskjellig, men det er også noen fellesnevnere. Kundene opplevde at måltidene var enkle å tilberede, enkle å ha med seg, og det var lett å planlegge måltidene sine. Samtlige deltagere likte flere av måltidene godt, og de fant seg ulike favoritter. Dette er en av de store fordelene ved å bruke NOKA; alle måltidene inneholder alt kroppen trenger av næringsstoffer, og de har ca. samme kaloriinnhold. Det spiller derfor ingen rolle hvilken av måltidserstatterne fra NOKA man bruker. Spis de du selv liker best!

Vi sender en stor takk til brukerne som ville dele sine erfaringer med oss!

Har du brukt NOKA og vil dele dine erfaringer? Svar gjerne på de samme spørsmålene som vi har stilt her, og send svarene dine til oss på post@nokadietten.no (vi holder alt anonymt). Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi får. 
 

Se flere erfaringer med NOKA: