Fajita lompelasagne

Fajita lompelasagne

Fajitas er en sikker vinner på fredagskvelden, som både er rask og smakfull! En rett som garantert kommer til å falle i smak hos hele familien.

Ingredienser

  • 300 g ferdig grillet kyllingbryst (uten skinn), revet
  • 1 løk i båter
  • 1 rød paprika, strimlet
  • 1 gul paprika, strimlet
  • 1, grønn paprika, strimlet
  • 3 vårløk, i tynne skiver
  • 1 liten boks mais
  • 1 pose fajita krydder
  • 1 boks hakkede tomater
  • 4 lomper (Aulie)
  • 50 g lettost 16%, revet

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Riv opp kylling og kutt grønnsakene, slik at du har alt klart.
  3. Finn frem en stor panne og stek løk og paprika (i litt vann) til løken begynner å bli litt myk.
  4. Tilsett krydderblandingen og hakkede tomater, og gi det hele et oppkok.
  5. Slå av platen, tilsett kyllingen og bland godt.
  6. Finn frem en liten ildfast form. Legg 1/3 av blandingen i bunnen. Legg på to av lompene (skjær dem gjerne til slik at de passer til formen). Strø over halvparten av maisen og vårløken.
  7. Gjenta trinn 5, og avslutt med den siste tredjedelen av blandingen. Topp med revet ost.
  8. Stekes midt i ovnen til osten har smeltet, og den begynner å få litt farge.
Næringsinnhold per porsjon: Ca. 300 kcal.

Tips & Råd:

Retten inneholder mye grønnsaker, men det er allikevel ikke noe i veien for å ta en salat ved siden av. En liten klatt med rømme og/eller guacamole smaker godt til. Husk i så fall at næringsinnholdet vil avvike fra det som er oppgitt.

Se også disse oppskriftene: