Laksepakke i ovnen

Laksepakke i ovnen

Den enkleste måten å tilberede laks, som gir minimalt med oppvask og som spises av hele familien? Prøv laks og grønnsaker i folie i ovnen!

Ingredienser

  • 2 biter laks à 125g
  • ½ rødløk
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 gul paprika 
  • 2 Vårløk i skiver
  • Evt. kan du også bruke små tomater
  • 2ss Olivenolje
  • 2ss soyasaus
  • Evt. litt Hoisin saus
  • Aluminiumsfolie

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 grader og riv av 2 biter med aluminiumfolie
  2. Legg en laksebit i hver
  3. Del opp grønnsaker i passende biter og legg de over laksen
  4. Hell over 2ss olivenolje og litt soyasaus eller hoisinsaus
  5. Lukk igjen folien til små pakker
  6. Stekes i ovnen i ca. 25 minutter.
Næringsinnhold per porsjon: Ca. 450 kcal.

Tips & Råd:

Hvis du velger kokte poteter til kan du prøve å presse de med en potetpresse, det gir litt ekstra volum. Kan også serveres med ris eller salat. Potetene kan også skjæres i skiver og legges i foliepakken fra start.